Lamulțean dragă române

Mi-e deja botu’ plin de cât vă mai văitați că noi n-avem, la noi nu e, noi nu putem, etc. Nu. Nici nu veți avea vreodată, nici nu veți putea, nici nu va fi. A fost, este și va fi exact cum și ce meritați. Atâta timp cât va doare fix in genitale de absolut tot și orice vă înconjoară si aveți numa’ legile astea: “mie să-mi meargă bine”, “eu să fiu sănătos” și “mai rău să nu fie”, apoi să nu așteptați să vină americanii, nemții sau rușii să vă educe și/sau să vă scoată din câcat.
Până acum am auzit doar durerea băștinașilor care se plângeau ca vin “fanzujii”, “englejii”, “etalienii” (și restul națiilor) și nu se mai poate în trafic de ei cât de necivilizați sunt. Da, mare parte sunt exact așa cum i-ați trimis din țară. Nimic n-au învățat. Sunt tot aceeasi care-și etalează averile (poate mare parte fictive și/sau împrumutate că doar dintr-un țăran needucat nu faci om niciodată așa cum din căcat nu faci aur), mașinile, țoalele dă firmă, telefonu’ cu șasă camere, figurile și impresiile. La fel ca voi care mergeți “pioși” la beserică să faceți doar act de prezență și parada modei înante să mergeți în târgul auto să spargeți floare.
Azi orașul a fost mai “curat”. Am vazut semnificativ mai puține mașini cu numar de exod. În schimb s-a condus ca-n junglă. Mai rău decat acum 1-2 saptămâni cand orașul era dubuit de “străini” needucați. Da, plin de numere de Maramu’ care mergeau fix cum vroia pwla șoferului și opreau exact tot acolo. Așa că dacă mai aud pe unu că comentează, îl scuip cu drag în suflet. Civilizați-vă odată ș-apoi arătați pe alții cu degetul. Și mai mergeți în pwla mea la școală (chiar și aia de șoferi) și mai lasați bisericile și moaștele că alea nu vă salvează din accidente. Nu Parascheva vă scoate din epavă ci descarcerările, și de aia că ați vrut să arătați ce mașini grozave fără becuri și fară semnalizare aveți și cat de buni șoferi sunteți depășind/întorcând pe dubla continuă și nerespectând limitele de viteză.
Lamulțean încă o dată, mă întorc în viitor !
Apropos de nimic : BMW-urile (și nu numai) alea pizdoase cu 500.000 km (bine, ale voastre toate au 120.000 km reali și carte service) costă tot cam atata cât un Logan bun (cum își iau “sărakii”) și în Franța și în Germania … Numa’ zic
P.S. urmează să ningă, cică vine iarna și n-oi fi eu Nostradamus da’ prezic că vă ia iar prin surprindere. Ca în fiecare an. Sunt curios câți veți pune mâna să curățați 1m de zăpadă. O să curățați un drac. Să curețe bă cine a nins, că așa e românul ! Harnic și gospodar 🤣