Vama Romania – Trafic EUROPA – Aplicația boierului călător

Cu aplicația Vama România – Info Trafic EUROPA afli în timp real cât de aglomerat este oricare din punctele de trecere a frontierei.
Lista permanent actualizată a vămilor precum și a situației traficului.

Colegu’ azi cât stai în vamă ? Vrei să-ți petreci concediul și sărbătorile cu familia și prietenii, sau preferi să fumezi un cartuș de țigări în vamă ?

Atenție maximă : Această aplicație e doar pentru boieri ! Săracii folosesc încă varianta gratuită ! După ce o cumperi, arată-le prietenilor tăi : mândrește-te cu ea, prea puțini și-o permit !

Te-ai săturat să stai în cozi interminabile în vamă, după 10-15-20 de ore de condus ? Atunci aplicația asta este pentru tine ! Planifică-ți drumul spre sau din România din timp, evitand cozile !

Datele sunt preluate de pe situl oficial al Poliției de Frontieră !

Cu aplicația Vama România – Trafic EUROPA reduci stresul, scazi colesterolul, mănânci mai puțin sărat, bei mai puține băuturi carbogazoase, reduci șansele de șoc al sistemului nervos și cardio-vascular ! Toate astea evitând aglomerațiile inutile, stresante și dureroase din vamă ! Si pe de-asupra mai e și FĂRĂ RECLAME !

ATENȚIE !!! Așteptați ! Încărcarea datelor de pe serverul Poliției de Frontieră poate dura și până la 30+ secunde ! În funcție de solicitarea acestuia și de calitatea/semnalul rețelei de telefonie mobilă ! Pentru a verifica cele susținute, vă rog să verificați aplicația folosind o conexiune Wi-Fi !!!!

Versiunea EUROPA = FARĂ RECLAME ! Fără timp pierdut pentru încarcarea reclamelor din versiunea gratuită ! Fără costuri suplimentare pentru traficul de date generat de reclame ! Și mai puțin stres și mai puțin colesterol . Sănătate curată, la bani de semințe, în format electronic !

Diferența dintre versiunea GRATUITĂ și EUROPA constă în faptul că în versiunea EUROPA nu se afișează reclame de nici un fel. Economisiți astfel timp și bani ! Aplicația este optimizată la maxim pentru reducerea timpului de încarcare a datelor și pentru a folosi cât mai puțin spatiu pe telefon și cât mai putin trafic de date. Vă rog nu uitați : aceste date sunt oferite în mod gratuit pe situl Poliției de Frontieră, aplicația Vama Romania – Trafic EUROPA oferă doar afișarea acestor date (dacă și doar cât timp sunt ele furnizate de Poliția de Frontieră) fără reclame !

Aplicația poate fi descărcată de pe Google Play.

Conexiunea la internet este (evident) necesară pentru a avea acces la datele în timp real !
Dimensiunea ideala a ecranului : 5.5″ .
Testat pe dispozitive cu ecrane intre 4.5″ si 10″.

Partener media : Rumänen in Deutschland | Romanii din Germania !


Aplicația poate fi descărcată de pe Google Play.

Leave a Reply