Dacia șochează constructorii de mașini

Noul pachet oferit de constructorul autohton de automobile, Dacia, șochează întreaga lume și riscă să lase fără bani de bere, mici și casete cu Guță pe sămsarii auto ce-și “câștigă” pâinea pe spatele fraierilor ce încă mai cred povestea cu (celebra) bătrânică din Germania, ce-și schimbă săptămânal mașina (din ce bani, nimeni nu știe, dar cu siguranță are pensie mare) și o vinde cu km puțini și pe bani de pufuleți românilor iubitori de chilipiruri !

Purtătorul de cuvănt al grupului Renault, domnul Francois Sanderu, spune că era singura variantă prin care românii ar mai fi putut fi convinși să cumpere mașini noi :

“Ce modalitate mai bună de a-ți proteja investiția ? Garanția că atunci când vor dori să revândă autoturismul, românii vor putea economisi multi bani, oferind spre vânzare o mașină cu km puțini, bine întreținută, fără urme vizibile de uzură și toate astea – legal, în service-urile autorizate și fără să fie nevoiți să apeleze la indivizi dubioși. Astfel Grupul Renault precum și clientii vor avea numai de câștigat …”

Leave a Reply