Donald Trump al lui 2 August 1934

received_1130199817057297Dacă-mi aduc bine aminte, pe ultimul extremist sociopat ales în fruntea unui stat îl chema Adolf. Da, se întampla în Germania lui 1934. Se pare că lumea e într-atat de dobitoacă încat nu a reușit să învețe nimic din ultimii 82 de ani.

Adolf și Trump au același plan : să-și facă țara “great again” ! Aceeași politică de reconstrucție, același diagnostic de xenofobie. Diferența e că Adolf avea coaie ! Da, măcar era coerent în speech-uri. Trump e ca și Vonta Pictorel al Romaniei și Jijicu Becali Războinicul Luminii, spune ce poate, în funcție de cum bate vântul.

Până ieri eram indecis în privința investițiilor. Acum știu că investiția cea mai sigură e în imobiliare. Luând în considerare rezultatele alegerilor din state, prima mea investiție în imobiliare va fi într-un BUNCĂR ! Da, un buncăr de vacanță !

Felicitari SUA ! În curând carțile de istorie vor avea alt demon de mitificat în locul lui Hitler. Dragi locuitori ai SUA, care aveți cultura generală a unui cartof, marea majoritate știind că Europa e o țară și nu un continent, pregătiți-vă să cereți azil în Mexic !

Heil Trump !

coz_b_9xeaattrl-646x437P.S. Dacă tot nu putem face nimic, măcar haz de necaz să facem, pâna se mai poate : Primul lucru pe care l-a facut rasistul de Trump după ce a preluat puterea a fost să dea afară o familie de negrii din Casa Alba !

Leave a Reply